1 nädal (peaaegu) Paleot, trennitegemist ja ühed mõõõnusad patumuffinid

Miks peaaegu paleot? Põhjus on selles, et meil käis see nädal nii palju külalisi/käisime nii palju ise külas, et oleks olnud kole ebaviisakas toidu üle vinguda ja seetõttu pigistasin muudkui silma kinni ja vintsutasin kartulit, sushit ja grillkana. Aga pidasin iga kord silmas seda, et teeksin siiski olemasolevast kõige tervislikuma valiku ja seda on ka tulemustes näha.
Trenni suhtes olen ma aga eriti positiivselt meelestatud, teisipäeval ootasin juba kannatamatult kolmapäeva, et saaks uuesti Bodyarti minna, aga näed mis välja tuli, jäin bronnimisega hiljaks ja kohad olid täis. Mõtlesin siis, et olgu, Selg-Kõht-Tuhar sobib ka. Sobis küll, jah, aga see oli lihtsalt nii räige, et lihasvalu kadus enam-vähem alles eile, ehk siis pühapäeval. Tahtsin siis kohe Fatburningusse minna, aga siis otsustasin et ei koorma oma keha ikka nii üle selle trenniga esialgu. Aga plaan on selline, et ilmselt kolmapäeviti jäängi hoopis SKT-s käima ja esmaspäeviti Bodyartis, kui just kumbki neist täisbronnitud pole ja vastupidi pean tegema.

Tulemustest siis:
Kaal: -1,2kg
(ülejäänud mõõtmised on suhtelised, sest et paratamatult ei mõõda iga kord päris samast kohast ja nii edasi, aga siiski on näha et midagi ikka läinud on küll)
Vöö: -2cm
Puus: -2cm
Reis: -1cm
Käsivars või muskel või noh.. misiganes 😀 : +2cm??
Kõht (naljakoht): -3cm

Nüüd aga üks mõõõõnus retsept: Kõrvitsa- juustukoogimuffinid
muffiinos

Taigna jaoks on vaja:
1 cup jahu (1 cup= ~2,4dl)
1 teelusikatäis kõrvitsapiruka vürtsi (kuna mul seda polnud ja vajalikke aineid selle tegemiseks ka mitte, siis panin kaneeli-vürtspipra-muskaatpähkli segu)
1 tl küpsetuspulbrit
1/2 tl kaneeli
1/2 tl soodat
1/4 tl muskaatpähklit
1/4 tl soola
1 cup kõrvitsapüreed
1/2 cup suhkrut
1/3 cup pruuni suhkrut
1/2 cup köögiviljaõli (kasutasin oliiviõli)
2 suurt muna

Täidise jaoks:
4 oz PHILADELPHIA toorjuustu (1 oz= ~0,8sl) (arvan, et sobib mõni teine toorjuust ka, maitsestamata tavaline)
1/3 cup suhkrut
1/2 tl kõrvitsapiruka vürtsi (see kõlab nii naljakalt, pumpkin pie spice on originaalis)

Kõigepealt pane ahi sooja 350F(ehk ~180C juurde). Siis mikserda umbes 2-3 minutit täidise aineid kokku ja pane kõrvale. Seejärel sega suures kausis kokku jahu, kõrvitsapirukavürts, küpsetuspulber, sooda, muskaatpähkel ja sool. Väiksemas kausis sega kokku kõrvitsapüree, suhkru, pruun suhkur, õli ja munad. Siis vala see kuivainete peale ja sega, kuni tainas on ühtlane. Peale seda pane igasse muffinivormi 1 supilusikatäis seda möksi. Selle peale, täpselt vormi keskele 2 teelusikatäit täidist ja siis täida muffinivorm ära selle kõrvitsamöksiga. Küpseta 15-18 minutit ja valmis!
Kõrvitsapüreed muidugi meie poodidest vist ei saa, selle tegin nii, et küpsetasin umbes pool tundi tooreid kõrvitsakuubikuid ahjus 200C juures (põhimõtteliselt, kuni pehmed on) ja siis panin need blenderisse sortsu veega ja püreestasin ära. 🙂

Advertisements

Avalda arvamust

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s